Het assistenteam van Dr. Richard Bandler op de NLP Practitioner te Londen

Het assistenteam van Dr. Richard Bandler te Londen

Foto door Michele Paradise

Licensed Master Trainer in NLP™, Marc Innegraeve, is net terug uit Londen.  Vorige week maakte hij opnieuw deel uit van het assistenteam van Dr. Richard Bandler, John La Valle en Kathleen La Valle tijdens de NLP Practitioner opleiding.  Deze keer namen zo’n 220 personen deel aan deze engelstalige NLP opleiding die georganiseerd wordt door NLP Life Training.

Eén van de hoogtepunten uit deze training is fobie-dag waarop de deelnemers leren om als NLP coach op een snelle manier – in minder dan 1 uur en vaak veel sneller – hun cliënten van hun fobieën te bevrijden.  Het resultaat wordt onmiddellijk getest, en zo komen er die dag spinnen, slangen, naalden, liften en nog veel meer dergelijks aan te pas.

Omwille van de toevallige connectie met zijn achternaam – Innegraeve klinkt in het Engels als “in a grave” – komen de deelnemers die zelf claustrofobie hebben meestal bij onze trainer terecht.  Marc begeleidt dan de deelnemers om via een aantal NLP technieken – afhankelijk van de situatie – elkaars fobieën weg te leren nemen.

Eerder dit jaar assisteerde Marc reeds als lid van het La Valle team op de Persuasion Engineering, de DHE training, en de Charisma Enhancement training (de opleiding tot NLP trainer) in Orlando, Florida.

Wilt U zelf een NLP training volgen, neem dan een kijkje op http://www.nlp-pnl.be.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s